Behandelingen

Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden in rekening gebracht. 

Voetreflex Therapie

Voetreflextherapie is een natuurlijke geneeswijze die ervan uitgaat dat op de voeten zenuwpunten liggen die overeenkomen met het alle onderdelen van het lichaam. Het lichaam wordt als het ware weerspiegeld op de voeten. Op de voetzool vind je de inwendige organen terug, terwijl de huid, spieren en gewrichten zich op de voetrug bevinden. 

Wanneer je last hebt van lichamelijke klachten, kan ik dit terugvinden in de reflexzone op je voeten. Door massage van deze reflexpunten, wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Hierdoor kan ik je helpen de klachten te verlichten of verhelpen.

Een voetreflex therapie sessie kost €65,- en wordt (gedeeltelijk) vergoed door de (aanvullende) zorgverzekering.

Dorn Therapie & Breuss Massage

De Dorn methode is een actieve techniek waarbij op een zachte en ontspannende manier de wervelkolom en gewrichten worden gemasseerd. Een bijzondere methode om scheefstand in het bekken en wervelkolom te corrigeren. Ik begin hierbij met het corrigeren van beenlengteverschil. Daarna zet ik de bekken recht en wordt de scheefstand in je wervelkolom gecorrigeerd. Aansluitend pas ik de Breuss massage toe, een fijngevoelige rugmassage om (hoge) spierspanning te verminderen. 

Deze behandelmethode is erg geschikt voor mensen die last hebben van vastzittende botten en/of wervels en daardoor klachten ervaren zoals rug-, nek- en bekkenklachten, en migraine.

Een Dorn Therapie & Breuss Massage sessie kost €65,- en wordt (gedeeltelijk) vergoed door de (aanvullende) zorgverzekering.

Top tot Teen Behandeling

In deze heerlijke massage kijk ik echt wat jij en jouw lichaam en geest nodig hebben. Dus geen focus op alleen de voeten, maar juist daar waar jij mij nodig hebt. Het gaat hier om een gehele massage van het lichaam.

Een Van Top Tot Teen Massage Dorn Therapie & Breuss kost €100,- en wordt (gedeeltelijk) vergoed door de (aanvullende) zorgverzekering.

Access the Barrs Sessie

De access the bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten en overtuigingen die jou niet meer dienen, los te laten. Je ligt heerlijk ontspannen op de behandeltafel en ik raak/verbind bepaalde punten op je hoofd (in totaal 32 punten) met elkaar waardoor je meteen meer rust, ontspanning en energie kan voelen. Na afloop hoor ik vaak dat het hoofd minder vol aanvoelt en er is een diepgaande ontspanning ds voor mensen die vaak last hebben van een vol hoofd zou ik deze behandeling een keer proberen en zelf ervaren wat het je geeft.


Een Access the Barrs sessie kost €65,- en wordt (gedeeltelijk) vergoed door de (aanvullende) zorgverzekering.

Op maat gemaakte groep sessie

Wil jij graag een gehele eigen privé middag indelen met verschillende activiteiten, dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk. Neem contact met mij op om de vele verschillende mogelijkheden te bespreken. De prijs van een op maat gemaakte groep sessie is in overleg.

Reflexologie Natuurwandeling

Wil jij aan jezelf werken en het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest ondersteunen? Dan zijn de reflexlogie natuurwandeling een goede optie voor jou. In deze sessies sta jij (mind & body) centraal.


De prijs van een natuurwandeling sessie is in overleg.

Guided Meditatie Sessie

Wil je hulp krijgen bij meditatie. De meditatie sessies zijn te volgen met 2 personen of alleen. Soms is het fijn om de sessie met je partner, ouder of vriend(in) te volgen. Maar soms is het ook prettig om dit alleen te ervaren.


Een Guided Meditation sessie kost €55,- en wordt niet vergoed door de (aanvullende) zorgverzekering.