Online Winkel

Via mijn online winkel bied ik producten aan. Je kan ze bij mij in de praktijk komen ophalen of ik kan ze opsturen. Gebruik het contactformulier hieronder en geef aan welk product je wil kopen. Indien het product verzonden moet worden, graag ook je adres vermelden.

Jiougulan Thee

€10,- voor 100 gr.

Jiougulan Thee is bijzonder omdat het een gunstige werking heeft op hart en bloedvaten, het versterkt het immuunsysteem, en heeft een ontstekingsremmende werking De smaak lijkt lichtjes op zouthout en wanneer hij bitter smaakt dan weet je dat je detox nodig hebt, handig kruidje!


De Nederlandse naam voor deze thee is onsterfelijkheidskruid. Het groeit in China, Japan en Thailand. En waar deze plant groeit en veel wordt gebruikt worden de mensen vaak ouder dan 100 jaar en vandaar de bijnaam.

Moringa Thee

€10 voor 200 gr.

Moringa thee: een natuurlijke multi vitamine! Zijn bijnaam is wonderboom omdat deze plant heel veel bestanddelen heeft; vitamines A, B, C, en E, zink, selenium, fosfor, magnesium, ijzer, kalium, eiwitten, calcium, Omega 3, 6, 9, vetzuren, en anti-oxidanten!

Moringa, groeit vaak op plaatsen waar schaarste is aan voeding en groente, en wordt daar als bijvoeding ingezet omdat er alles inzit wat je nodig hebt. Moringa bevat 25x meer ijzer dan in bijvoorbeeld spinazie. In een plant al deze kwaliteiten, dan spreek je van een superfood. Je kunt deze thee / kruid dan ook gebruiken in smoothies, salades en soepen.

Bestelformulier

Wanneer je dit formulier invult met welk product je graag wilt en of je het wil komen ophalen of laten bezorgen, neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.