Over mij

Als natuurgeneeskundig therapeute nodig ik je graag uit in mijn praktijk in Son, aan de voet van de Dommel. Mijn eigen plek midden in de natuur, waar ik je graag kennis laat maken met de wereld van de natuurgeneeskunde.

Naast de behandelingen en therapieën, organiseer ik regelmatig meditatieavonden en workshops. Daar hoort sinds kort ook de workshop voor de Chinese bewegingsleer Zhi Neng Qi Gong bij. Ik ben eigenlijk nooit uitgeleerd, ik ontdek telkens weer nieuwe uitdagingen als het om mindfulness gaat. Voor mij is er niets leukers om mijn passie en kennis te kunnen delen met anderen. Verwacht daarom altijd weer iets nieuws op mijn ‘menu’.

In mijn vrije tijd kan je mij voornamelijk in mijn nieuwe moestuin vinden. Hier verbouw ik mijn eigen groentes zoals pompoen, tomaat en paprika. Het allerleukste is natuurlijk om met de verse groentes de allerlekkerste vegetarische gerechten te maken. Kokkerellen, experimenteren en vooral proeven. En als ik niet in de keuken of moestuin ben, ben ik met mijn hond Guus en partner Frank in de mooie, uitgestrekte weilanden rondom mijn huisje in het Dommel-gebied. Samen kunnen we hier urenlang wandelen en genieten van de mooie omgeving en zonsondergangen.

Heb je lichamelijke klachten, wil je even ‘resetten’ of kan je wel wat ontspanning gebruiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Informeer vrijblijvend en kijk of één van mijn behandelingen, workshops of zelfs een op maat gemaakt arrangement iets kan betekenen voor jou.


Zorah

Zorah van der Smitte

Natuurgeneeskundig Therapeute

Lid LVNT
Licentie: 10001070671
AGB code: 013120
RBCZ / TCZ nr: 308156R

Kvk. 17200669
BTW. NL141860418801
Praktijk AGB code: 90013120
Persoonlijke AGB code: 90034132

  • Lid van beroepsvereniging LVNT
  • Lid van klacht- en tuchtrechtcommissie SCAG/RBCZ
  • Opleidingen / Diploma’s 
  • Sonnevelt Opleidingen Voetzonereflex
  • Volksacademie voor Natuurgeneeskunde (OLV Henk Goossens)
  • Daarnaast volg ik met regelmaat bijscholing om van de ontwikkelingen in het Natuurgeneeskundig vak op de hoogte te blijven, ook om mijzelf op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen en intervisie te onderhouden met collega’s in het veld.

Praktijkgegevens
Nassaustraat 4

5691 TL  Son

Telefoon: +31 6 83 25 21 83
E-mail: zorahflex@kpnmail.nl

Parkeerplaatsen zijn aanwezig. Tevens is de praktijk ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je een afspraak maken, aanmelden voor een workshop of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier:

Netherlands

I have read and understood the Privacy Policy.

Google Maps inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Google Maps cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen