Zhi Neng Qi Gong

Zhineng Qigong is een meditatieve bewegingsleer waarbij je bewegingen leert waardoor de energie (Chi) beter gaat stromen in je meridianen/ lichaam. 

In het westen raakt Qigong steeds bekender als een effectief systeem van langzame bewegingen dat een positieve werking op de energiehuishouding van het lichaam heeft. Het geeft vitaliteit en rust. 

In China wordt het vooral ten behoeve van een goede gezondheid en een lang leven beoefend. We beginnen de les altijd met het neerzetten van een Chiveld en een intentie en vandaaruit gaan we de oefeningen doen dus fijn als je op tijd aanwezig bent.

Zhi Neng Qi Gong Lessen

Wil jij Zhi Neng Qi Gong lessen volgens in Son, dit is mogelijk. Er zijn twee avonden per week waarop de lessen gegeven worden. Wanneer het mogelijk is vinden deze buiten plaats. In de huidige COVID-19 situatie is er plaats voor 10 personen per les, en alleen indien alle richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen.

Een losse les kost €8, en het is mogelijk om een strippenkaart te kopen voor 10 lessen voor €70 (de strippenkaart verloopt niet). Wil je een een strippenkaart of losse les kopen, of keertje met een proefles meedoen? Je kan je altijd (vrijblijvend) contact met mij opnemen via het contactformulier.

Stilte avonden in de winter

In het najaar en de winter verzorg ik stilte avonden. Op gezette tijden gedurende de week ben je welkom voor een uur gevuld met stilte en reflectie. Aanmelden voor de avonden is nu al mogelijk via het contactformulier. Later in het jaar worden op de website de dagen en tijden van de stilte avonden gepost.

Een losse avond kost €8, en het is hier ook mogelijk om een strippenkaart te kopen voor 10 avonden voor €70 (de strippenkaart verloopt niet). Wil je een een strippenkaart of losse les kopen, of keertje met een proefles meedoen? Je kan je altijd (vrijblijvend) contact met mij opnemen via het contactformulier.